Grad Sisak

Službene stranice

Službena Facebook stranica Grada Siska

Vrijeme danas

15 °C
oblačno

Brzi izbornik

360° Panorama Siska
U Sisku otvoren Specijalizirani trgovački centar

U Sisku otvoren Specijalizirani trgovački centar

U Sisku je danas, pored Interspara, svečano otvoren Specijalizirani trgovački centar – STC Sisak. Novi centar projekt je tvrtke AM PS Zeta Nekretnine d.o.o., koja je dio grupacije MID, a STC Sisak prvi je realizirani projekt ove tvrtke u Republici Hrvatskoj.
Otvorenjem novog trgovačkog centra, ponuda grada Siska postala je bogatija za devet novih trgovina (Technoplus, Magma – Turbo Limač i Turbo Sport,, ZOO Industrija Repić, Magic Baby, Reno, Mana, Deichmann, DM Drogerie Markt i Hervis) koje će se nalaziti na oko 5.400 m2 ukupne površine.
Svečanom otvorenju je prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Veljko Novak.
-Drago mi je da je tvrtka AM PS Zeta Nekretnine prepoznala Sisak kao grad u koji treba i vrijedi ulagati. Veseli me što prisustvujem otvorenju Specijaliziranog trgovačkog centra Sisak u kojem će biti zaposleno više od 50 mladih ljudi, jer svaki novi posao u ovom gradu znači puno. Novi trgovački centar obogatit će ponudu grada Siska i pozivam Siščane da posjete novi centar i dobro trguju – poručio je zamjenik gradonačelnika Veljko Novak na otvorenju STC-a Sisak.
Predstavnik tvrtke AM PS Zeta Nekretnine, Neven Marić, uručio je u sklopu današnje svečanosti donaciju Dječjem vrtiću Sisak Stari, a ček u vrijednosti 10.000,00 kuna primila je ravnateljica vrtića Željka Bece.

 

[gallery]